Vil du være med på live podcast?

Hos Bygg Arena Arendal vil Byggeindustrien ha tre podcaster, en hver dag vi har arrangementer. Kom og sitt i salen og hør. Her kan du lese mer om hvilken tematikk som skal diskuteres. Hver dag kl. 11.30-12.00

Byggeindustriens podcast «Byggeplassen» har 3 podcaster hos Baker Jørgensen. Kom og vær til stede om du vil!

 Tirsdag kl. 11.30 i 2 etg sal A:

Kostnadsøkninger og utsettelser. Vi snakker med konstituert utbyggingsdirektør i Bane Nor, Bettina Sandvin, og utbyggingsdirektør i Nye Veier, Espen Almlid om hva som skjer når et prosjekt sprekker og hva er det som gjør at det går galt. Og hva med alle prosjektene som går bra, hva er nøkkelen for at de lykkes?

 Onsdag kl. 11.30 i 2 etg sal A :

Kunstig intelligens i byggenæringen. Hvordan er det å lede store de entreprenørene AF og Mesta i endringstid. Hvordan bruker entreprenørene kunstig intelligens i sine prosjekter, hva er de store mulighetene og hva er de største fallgruvene? Vi har med oss AF- og Mesta-lederne Amund Tøftum og Marianne Bergmann Røren i Byggeplassen live fra Arendal.

 Torsdag kl. 11.30 i 2 etg sal A:

Hvordan reagerer markedet når en av de store sørlandsmerkevarene innenfor byggenæringen forsvinner? Kruse Smith er kjøpt opp av Backe og det ærverdige Kruse Smith-navnet er borte. Nå er det Backe Sør som skal finne sin posisjon på Sørlandet. Hvordan har eier- og navneskiftet blitt tatt imot i sør? Vi snakker med kommunikasjonsrådgiveren Stein Inge Jærnes fra Backe Sør og daglig leder Øystein Sangvik i Arendal Eiendom KF.